Kéményfelújítás

Az ÁcsDc Kft. vállalja kéménye felújítását, átalakítását, javítását. Cégünk nagy tapasztalattal és referenciával rendelkezik ezen a területen is, egyéb szolgáltatásai mellett folyamatosan kap újabb kéményfelújítási megbízásokat családi házak és társasházak esetében egyaránt.

Cégünk nem válogat, így a legkisebb munkától a komolyabb kivitelezésekig minden területen gyors, precíz szakmunkát végez Budapesten és Pest megye területén. Amennyiben Önnek kéményfelújításra van szüksége forduljon bizalommal munkatársunkhoz lenti elérhetőségünkön vagy kérjen ajánlatot.

Mobil: 06 20 952 7764

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet


Hasznos tudnivaló a témában:

Kényényfelújítás

“Magyarországon nagyon sok a rossz kémény, mivel évtizedeken át nemigen foglalkoztak a karbantartásukkal felújításukkal, valamint a korszerű gáztüzelés elterjedésével nem járt együtt a kémények korszerűsítése. A hagyományos, égetett téglából épített kémények egy bizonyos használati idő után felújításra szorulnak. A kéményszerkezet épületen kívüli része ki van téve az időjárás viszontagságainak, de gyakran felgyorsítják a károsodási folyamatot a helytelenül üzemeltetett tüzelőberendezések is. A gáz égéstermékének lényegesen kisebb kilépő hőmérséklete és nagyobb vízgőztartalma okozza a hagyományos falazott kémények intenzív állagromlását. A savas kondenzátum kioldja a téglakémény fugáiból a kötőanyagot, a nedvesség a kémény falazatát átáztatja, télen ez a víz megfagyhat, falszerkezet tönkremegy, a téglák bedőlhetnek, megnehezítve, megakadályozva az égéstermék távozását. A hiba csak az egyrétegű kémények kibélelésével szüntethető meg.”

forrás: furdancs blog